Den bedste start

For os er modtagerens oplevelse af vores pakker næsten lige så vigtig som afsenderens effekt af dem. Alle skal opleve, at have fået noget værdifuldt ud af vores pakker. Vi ser det derfor som vores vigtigste opgave, at skabe produkter, med udgangspunkt i modtagerens livssituation og behov, og med fokus på at matche disse igennem nyttige samples, informationer og attraktive tilbud på relevante produkter og ydelser.

Vi kalder det ”den bedste start”.

Afsender

Er man afsender på en af vores pakker, kan man forvente en professionel løsning, der sikre at pakkens modtager, oplever at have fået en værdifyldt ”startpakke” fra jer. Hvadend det er en velkomstgave til nye studerende eller en gratis startpakke til kommende forældre, har vi kompetencerne til udvikle et stærkt og unikt koncept for jer, som vil skabe glæde og begejstring.

 Vi laver alt arbejdet – I får hele æren.

Produktpartner

Er man bidragsyder eller produktpartner i en pakke, får man mulighed for at kombinere træfsikkerhed med effekt. Vi stiller vores pakker til jeres rådighed imod et beskedent administrationsfee, og I bestemmer derudover selv hvad I vil bidrage med. Vi stiller kun få krav til jeres bidrag, men et af dem, at det skal være så attraktivt, at pakkens modtager ikke kan ignorere det. Det er nemlig i alles interesse.

Modtager

Modtager man en pakke, som Midtpoint har produceret, kan man forvente en pakke med værdifulde gaver, i form af relevante vareprøver, vouchers og andre attraktive tilbud fra bidragsydere der alle, sammen med pakkens afsender, ønsker at give jer den bedste start.