Pre-Relationsmarketing

Vi er ikke et reklamebureau, eller et direct marketing bureau. Vi er et relationsbureau, der arbejder med direct marketing på en helt ny måde, og her er høje idealer og etisk ansvarlighed nøgleord for den måde, vi agerer på.

Midtpoint er en ung og dynamisk virksomhed, der arbejder med en unik tilgang til sampling marketing.

Klassisk relationsmarketing handler om at fastholde og styrke det eksisterende forhold mellem kunde og brand - Vi arbejder med det der ligger før, nemlig etablering af en stærk relation, så der er noget at bygge videre på.

Igennem fokus på livssituationer og på hvornår forbrugere er mest åbne for nye produkt-input har vi skabt unikke platforme for sampling og markedføring - målrettet vidt forskellige og alligevel ret ens segmenter.

Med rødderne dybt placeret i den nordjyske muld, drives Midtpoint med den samme fornuft og sunde købmandsskab, som kendetegner "rigtige" nordjyder.

For os er stabilitet, kvalitet og kontinuitet nøgleord. Vores kunder skal vide, at vi leverer, det vi lover - hver gang. Men vi er ikke blege for at tage en chance eller bryde med normen, så længe det er med at flytte os, vores kunder, eller de mennesker der modtager vores produkt, i den rigtige retning.

Vi er en familieejet virksomhed, stiftet af ildsjæle og drevet med ildhu og professionalisme.